Ordförande: Nr 19 någon?

Bild till nyheten Ordförande: Nr 19 någon?
OK... Ny säsong, nya förhoppningar... Och denna säsong... Nu jäääää... Eeeeh... Siken!

Jag vet, jag vet, jag vet... Varje säsong tänker undertecknad att "kanske det ändå är dags nu". Detta oavsett om jag ser på pappret att truppen är för tunn, att nyförvärven är för dåliga eller suspekta, att styrelsen bakom ridåerna leker hela havet stormar...

Ändå... Kanske det ändå är dags nu?

Vad är skillnaden mot tidigare säsonger då mitt hjärta snarare än min hjärna talat?

Tja... Nyförvärven Henderson, Downing och Adam känns som bra tillskott (jag trodde ju i o f s att Robbie Keane skulle bli en institution på Anfield) som tillför kvalitet på och vid sidan av planen. Oavsett om de spelar eller sitter på bänken så är de förstärkningar till helheten.

När så en känd krönikor skriver att Luis Suarez är så bra att man gråter för att han inte spelar i ens eget lag känns det ganska gott att bara se fram emot vad förra årets nyförvärv tillsammans kan prestera och om den gamla truppen tar ett steg framåt av den ökade konkurrensen.

Styrelsen - och ägarna - känns som de är genuint intresserade av att föra klubben framåt. Inte genom stora löften om gyllene tider här och nu, utan om en långsiktig plan. De är inte ute efter en quick fix utan efter kontinuitet.

Managern behöver väl knappast presenteras. Innan förra säsongen satte jag frågetecken vid hur uppdaterad han var, men med facit i hand från hans halva säsong så är han lika ajour med vad som behövs som någon annan. Utan att gå för djupt in på Kenny Dalglish taktiska kunnade så är inte detta det viktigaste - hjärta, kärlek, passion, förståelse för vad som krävs... Detta och kunnandet att överföra det hela till truppen är viktigare än de rent taktiska bitarna.

Nu vill jag bara ha ett go ahead för en ny arena - nej, jag är inte mycket för att behålla något av sentimentalitet - så att vi kan börja tävla även på intäktssidan.

Såååå... Tar vi den 19:e titeln?

Mitt hjärta talar igen och säger - som vanligt - ja, självklart. Men, än viktigare, min hjärna säger att vi är bättre rustade än på mången säsong.

Mot den 19:e ligatiteln!

You'll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer