U-18 fortsätter krossa motståndet

Bild till nyheten U-18 fortsätter krossa motståndet
Liverpools u-18 lag följde upp förra veckans storsegrar med att besegra Prestons u-18 lag med hela 7-0 på akademin idag. David Moli stod för ett hat-trick, medan Adam Morgan blev tvåmålsskytt.

Efter 6-1 mot Tranmere och 8-0 mot Stevenage, så var frågan om u-18 laget skulle kunna fortsätta i samma stil och hålla motivationen på topp.

Inför ögonen på Kenny Dalglish visade laget åter upp sin bästa sida och gästande Preston fick lämna akademin med en smärtsam 0-7 förlust i bagaget.

David Moli (bilden) inledde målskyttet redan efter fyra minuters spel, efter att ha sprungit sig fri och avslutat med ett lågt skott i bortre hörnet. Moli värvades i slutet av 2009 från Lutons u-15 lag efter att ha scoutats av en viss Kenny Dalglish.

Liverpool missade därefter mängder med chanser innan Moli i 36:e minuten kunna öka på ledningen till 2-0 och avslutade på nytt med ett lågt skott. Framspelningen stod Nathan Quirk för. Hemmalaget var överlägsna och matchen borde ha varit avgjord redan i paus.

Manager Mike Marsh behövde dock inte vara orolig, för målen de kom i andra halvlek. David Moli inledde med att omgående sätta 3-0, trots dålig vinkel.

Tio minuter in på andra halvlek kom 4-0. Michael Wilson stod för ett härligt inlägg som hittade fram till avbytaren Jack Dunn som fick till en perfekt nick.

Det var därefter dags för mängder med byten, men Liverpool fortsatte att jaga mål och det gav ytterligare utdelning.

Henoc Mukendi satte 5-0 med ett kraftfullt lågt skott innan skyttekungen Adam Morgan avslutade målskyttet med två sena mål.

Kristoffer Peterson startade matchen för u-18 och blev utbytt i andra halvlek.

Källa: Liverpoolfc.tv