Clarke glad över ökad konkurrens

Bild till nyheten Clarke glad över ökad konkurrens
Steve Clarke säger att det bästa är att ha två spelare på varje position. Värvningar ger större kamp om platserna.

Clarke

"Jag tror att toppklubbarna hela tiden är ute efter att värva och förbättra kvaliten och bredden på spelarstallen. Alla vet att det är svårt att vinna Premier League och hur stark ligan är", sade Clarke till Liverpool Daily Post.

"Om du kan ha två spelare av toppkvalité på varje position, så är det bra. Om det inte går får du hämta upp någon yngre spelare. Mot slutet av förra säsongen lyckades vi väldigt bra med det. Vi tog upp några spelare och det kommer göra oss gott för framtiden. Om vi kan hämta in spelare av toppkvalitet så är det också bra för klubben."

"Sedan januari har det varit ett gott momentum. Vi tappade lite i slutet på säsongen, genom att förlora de två sista matcherna. Vi har värvat lite i sommar och det går bra. Det ökar konkurrensen om platserna och när spelarna reagerar på rätt sätt så ökar vi vår konkurrenskraft."

Clarke har fått mycket beröm för att ha fått Liverpool på rätt köl igen.

"Det är alltid kul med beröm, men det viktiga för mig är att jag är densamma vart jag än är. Jag har min stil och min karaktär som jag tar med mig på träningen. Om spelarna inte vill göra det och ger positiv respons, så fungerar det inte. Äran skall egentligen gå till spelarna. Jag sätter bara upp träningsakten och de ger responsen på planen."


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer