''Han kommer föra tillbaka de gyllene dagarna''

Bild till nyheten ''Han kommer föra tillbaka de gyllene dagarna''
Jamie Carragher berättade under söndagen för Liverpool-supportrarna i Singapore att Kenny Dalglish är mannen som kan få tillbaka de gyllene dagarna i klubben. Charlie Adam med stor respekt för sin nye manager.

På ett Standard Chartered-event på spelarnas hotell med flera ledande personer från banken fick Jamie Carragher tillsammans med Charlie Adam frågor om framtiden under ledningen av Kenny Dalglish. Så här svarade duon:

''Kenny har gjort en stor skillnad sedan han tog över under en tidsperiod då resultaten inte gick speciellt bra för oss. Sedan han och Steve Clarke kom till klubben har de gjort ett fantastiskt jobb och förhoppningsvis kan vi fortsätta med det nästa säsong.

''Det är kul att jobba med Kenny eftersom han är en legend i klubben, inte bara som spelare utan även som manager. Han är någon som alla ser upp till och de utländska spelarna känner till vem han är också.

''Vi får se hur säsongen går men vi vet att förväntningarna är där. Vi vill likt alla andra klubbar göra bra ifrån oss.

''Det är vid starten av säsongen som saker kan försvinna ur händerna på dig om du inte presterar tillräckligt bra i början så vi har fokus på ligapremiären mot Sunderland och ska försöka ta tre poäng och sedan bygga vidare på det.

''Många säger att Liverpool nästan klarade att ta en Europa-plats den förra säsongen och klättrade i tabellen, men våra mål är högre än det och vill vara ännu bättre.''

Asien-turnén har varit Charlie Adams första erfarenhet i Liverpool och efter att både ha hyllat supportrarna som gjort veckan oförglömlig, instämmer han i Carraghers ord om sin respekt för Kenny.

''Han gav hela klubben ett lyft när han kom tillbaka i januari och är den perfekta mannen för Liverpool. Han har så mycket respekt, supportrarna gillar honom och jag är säker på att han kan bli framgångsrik'', sa Adam.

''Det är orsaken till att jag skrev på för Liverpool. Det är en av de största klubbarna i världen och jag kan inte vänta tills säsongen startar.

''Vi har haft en bra vecka i Asien och det har varit viktigt för konditionen, men till likaså lagandan. Jag är det enda nyförvärvet här och vi har ett par där hemma, men för oss har det varit en fantastisk resa.''

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer