Adam: Jag kom hit för att vinna titlar

Bild till nyheten Adam: Jag kom hit för att vinna titlar
Charlie Adam medger att han inte har några problem med att offra sitt imponerande målfacit om det skulle resultera i titlar för Liverpool.

Mittfältaren var en flitig målskytt för Blackpool den gångna säsongen och satte sitt första mål för Liverpool på straffspark under gårdagens träningsmatch mot Malaysia XI.

Den skotske landslagsmannen säger dock att han skulle kunna byta all hans personliga heder till förmån att Pool vinner titlar.

''Grabbarna har tagit emot mig riktigt bra och hjälpt mig in i laget. Jag är glad över att detta visat sig på planen hittills.

''Men jag kom till Liverpool för att vinna titlar och jag skulle byta vad som helst för det, även om det till och med är att jag inte gör mål under kommande säsong.

''Det kommer att bli tufft, men med våra senaste värvningar är jag säker nog att säga att vi kan utmana inte bara i Premier League, utan även i cuperna.''

Adam har redan imponerat efter bara två framträdanden för Merseyside-klubben.

''Vi har förstått varandra riktigt bra på planen'', sa han.

''Det känns som att vi spelat tillsammans under en lång tid. Men Liverpool har många andra duktiga mittfältare, såsom Gerrard, Lucas, Meireles och Henderson.

''Jag tror att konkurrensen om platserna kommer gynna klubben. Jag trivs under den typen av utmaningar och är säker på att de andra gör likadant.''


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer