Charlie Adam: Det var speciellt att få göra mål

Bild till nyheten Charlie Adam: Det var speciellt att få göra mål
Adam erkände att det var något alldeles extra att få sätta sitt första mål för LFC i den galna träningsmatchen mot Malaysia XI som slutade med en 6-3-seger. Den före detta Blackpool-kaptenen ser fram emot ligasäsongen.

Charlie Adam startade dagens målkalas efter ett straffmål i den 27:e minuten - skotten var säker på sin sak två gånger om sedan han fått lägga om den första straffen.

Han erkänner att det var ett speciellt tillfälle, men ser redan fram emot ligapremiären den 13 augusti mot Sunderland inför ett fullsatt Anfield.

''Självklart är jag glad över att hamna i målprotokollet'', sa Adam. Prestationen är alltid det viktigaste. Jag hade tur eftersom Andy (Carroll) skulle tagit straffen men han var snäll och lät mig lägga den.

''Det var min första riktiga chans att få göra mål och jag är glad - men jag vill hellre sätta en balja i Premier League än under en träningsmatch.

''Situationen liknade den jag hade mot Tottenham förra säsongen då jag var tvungen att lägga straffen två gånger. Jag visste vad som skulle hända, men jag är bara glad att jag lyckades i dag.

''Att få göra mål för denna klubben betyder en del, men som jag sa, det hade varit mer speciellt om det varit i Premier League.''

Rapporter säger att runt 87 000 åskådare fick bevittna Liverpools 6-3-seger på Bukit Jalil National Stadium under lördagen och Adam är nästan chockad över stödet som spelarna fått i både Malaysia och Kina.

''Att få komma hit och ha 87 000 åskådare som stödjer dig är helt otroligt. Det visar bara hur stor denna klubben är. Vi kommer behöva stöd under säsongen och förhoppningsvis kan vi betala tillbaka med goda prestationer och resultat.

''När du skriver på för en storklubb som Liverpool förväntar du dig att se massor av supportrar, men kanske inte i den utsträckningen som det har varit i Asien under veckan.

''Jag ser bara fram emot att åka hem nu så vi kan komma i gång ordentligt'', avrundar målskytten till LFC.tv.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer