Oavgjort för reserverna

Bild till nyheten Oavgjort för reserverna
Suso, Nabil El Zhar, Nathan Eccleston och Michael Ngoo gjorde Liverpools mål när reservlaget spelade 4-4 mot Brentford igår. Juniorerna slog Tranmere med 6-1.

Suso

Liverpool använde följande spelare: Stephens; Mendy, Hadju, Sama, McGiveron; Roberts, Adorjan (Ngoo); Amoo (Silva), Suso ,El Zhar (Roddan); Eccleston (Emilsson).

I en fartfylld match där anfallsspelet utmärkte sig mer än det defensiva stod det 3-3 i paus.

Liverpool tog en tidig ledning då Eccleston blev fälld i straffområdet och Suso satte den efterföljande straffen. Ett långskott från Emmanuel Oyekele kvitterade dock matchen nästan omedelbart.

Brentford tog sedan ledningen innan Nabil El Zhar med en snygg prestation gjorde 2-2, framspelad av Suso.

Nästa mål gjorde Nathan Eccelston, efter förarbete av Amoo och Suso som ledde till att Eccleston kunde nicka in 3-2. Mcgeekhan utjämnade dock för Brentford innan paus.

En straff gav Brentford 4-3 i den andra halvleken, men inhopparen Michael Ngoo räddade oavgjort för reservlaget. Ngoo fick till ett bra avslut efter förarbete av ungraren Hajdu.

I en annan match vann Liverpools U18 mot Tranmere med 6-1. Sam Gainford och Josh Summer gjorde varsitt mål, medan två spelare på provspel, som klubben inte vill namnge, gjorde två mål varderna.