Meireles och Comolli till Asien - Glen hemma?

Bild till nyheten Meireles och Comolli till Asien - Glen hemma?
Journalister hävdar att Raul Meireles och Damien Comolli är på väg till Kina med resten av truppen - medan Glen Johnson förväntas stanna på Merseyside.

Tidigare skrev The Telegraph-journalisten Rory Smith att Raul Meireles och Damien Comolli kunde missa klubbens Asien-turné.

Detta eftersom Meireles sägs vara på väg bort från klubben medan Comolli skulle jobba på att värva ytterligare 2-3 spelare. Smith tillbakavisar i dag uppgifterna på Twitter:

''Yep, Meireles och Comolli är på väg till Kina med större delar av truppen (bortsett från till exempel skadade spelare). Jag ber om ursäkt.''

Välinformerade Tony Barrett i The Times skriver att Glen Johnson med största sannolikhet stannar hemma:

''Glen Johnson är på plats och kollar brittiska Grand Prix (Formel 1). Man behöver inte vara ett geni för att räkna ut att han inte kommer hänga med till Asien.''

Läget sedan tidigare
Emiliano Insua skrev i går på Twitter att han inte fått visum för att åka till Kina och i stället kommer ansluta till truppen för mötet med Malaysia XI.

''Jag har haft en bra träningsvecka. I morgon åker laget till Kina men jag kan inte hänga med eftersom jag inte fått visum, så i stället kommer jag åka direkt till Malaysia på tisdag'', skriver 22-åringen.

Lagkapten Steven Gerrard kommer inte resa med då han fortsätter sin rehabilitering på Melwood efter tidigare ljumskproblem. Nyförvärvet Jordan Henderson är en annan frånvarande spelare eftersom han fått extra tid att återhämta sig efter U21-EM.

Lucas Leiva och Luis Suarez är på landslagsuppdrag för Brasilien respektive Uruguay i Copa America men de övriga förstalagsspelarna förväntas stiga ombord på planet till Kina - inkluderat nyförvärvet Charlie Adam.

Den argentiske duon Maxi Rodriguez och Emiliano Insua återvände till Melwood i onsdags, medan Pepe Reina och Dirk Kuyt var tillbaka 24 timmar därefter.

Milan Jovanovic har fått klart för sig från klubben att han kan lämna och kommer inte resa med. Serben sägs ha haft samtal med belgiska Anderlecht.

Andy Carroll, Martin Kelly och Daniel Agger avslutade alla den gångna säsongen med skador. Dalglish bekräftar dock att trion kommer få speltid: ''De har tränat för fullt och är helt återställda från sina skador.''

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer