Adam: Jag vill hjälpa klubben att vinna titlar

Bild till nyheten Adam: Jag vill hjälpa klubben att vinna titlar
Charlie Adam hann knappt lägga ner pennan innan han omedelbart sa:
''Låt oss få tillbaka de goda tiderna.''

De sista detaljerna för Charlie Adams Blackpool-flytt är färdiga efter att 25-åringen klarat läkarundersökningen och skrivit på för Liverpool.

Efter månader av spekulationer att den skotske mittfältaren skulle vara på väg till Merseyside, är spelaren glad att fokusera på framtiden och hoppas kunna spela en stor roll i klubbens jakt på utmärkelser.

''Jag är väldigt glad över att vara här'', sa han till den officiella hemsidan. ''Det har varit en lång process men nu kan jag inte vänta på att få komma i gång och förhoppningsvis kommer detta bli en framgångsrik tid både för mig och klubben.

''Liverpool är en stor klubb med fantastiska spelare och en fantastisk manager. Ni har sett framstegen som gjorts sedan den nye managern kom till klubben.

''Kenny har en fruktansvärd respekt från spelare och människor inom fotbollen. Han är en bra tränare och det är en ära att kunna säga: Jag har möjligheten att spela för Liverpool.''

''Jag ser detta som en perfekt utveckling för mig att komma hit, spela med underbara spelare och förhoppningsvis hjälpa laget att vinna troféer - vilket är viktigast.

''Jag är glad över att kunna gå ut på samma plan som vissa av spelarna här. Det finns bra spelare i klubben, toppspelare av yttersta klass som jag vill lära mig av. Jag hoppas kunna bli en bättre spelare och förhoppningsvis tillföra något i laget.

''Förhoppningsvis blir detta en framgångsrik tid eftersom det varit ett tag sen sist. Vid slutet av dagen bedöms du efter antalet titlar och som spelare vill du vinna så många som möjligt. Klubben har haft en del framgång under åren - så låt oss få tillbaka de goda tiderna.''

Adam tystade the Kop förra säsongen efter att ha gjort mål på straff framför den berömda läktarsektionen i samband med Blackpools 2-1-seger på Anfield - men han ser nu fram emot att i stället få supportrarna att le.

''Sedan jag fick veta om Liverpools intresse har jag kollat på hemsidan och självklart efter att ha spelat här förra säsongen, passionen från supportrarna, de vet vad det innebär och är där för att stödja laget. Det är vad du vill ha som en spelare - att fansen stöttar laget i vått och torrt.

''Jag fick smaka på Anfield förra året och det var en otrolig känsla att få göra mål här - förhoppningsvis får jag fler liknande dagar som Liverpool-spelare.''

Charlie kommer slippa att dagligen få ta emot meddelanden på sitt Twitter-konto från desperata supportrar som undrar om han skrivit på för klubben.

''Det har varit svårt eftersom alla frågat vad som händer och jag inte haft någon aning själv'', sa han. ''Jag är bara glad över att det är klart och jag kan fokusera på fotbollen. Jag är här för att spela och vi ser fram emot en lyckad säsong och en framgångsrik tid för Liverpool Football Club.''


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer