Blackpool lånar inte från Liverpool

Bild till nyheten Blackpool lånar inte från Liverpool
Det spekulerades i att Blackpool skulle låna två spelare från Liverpool i och med Charlie Adams övergång. Blackpool Gazette menar dock att det aldrig var aktuellt, men att klubben möjligtvis köper två ynglingar från klubben ändå.

Dalglish adam

Som The Guardian skrev igår så kommer inte Liverpool att låna ut någon spelare till Blackpool i samband med Charlie Adams övergång. Lokaltidningen Blackpool Gazette skriver att det aldrig var aktuellt för Blackpool att låna varken  Jonjo Shelvey, Stephen Darby eller Danny Wilson. Tidningen hävdar dock att Blackpool kan komma att säkra sig två ynglingar från klubben ändå, utan påverkan från Adam-sagan. Vilka de två är skrivs det dock inget om.

Blackpool Gazette hävdar också att avtalet är värt £7M, en halv miljon mer än Liverpools högsta bud i vintras. Ian Holloway och hans manskap åker till Portugal i slutet av veckan och båda parterna var ivriga att få klart övergången innan dess. Under ett möte i tisdags skall man ha blivit eniga gällande övergångssumman, medan de resterande detaljerna blev klara igår.

Charlie Adam fick då besked om att köra till Merseyside för sin medicinska undersökning. Han mötte Kenny Dalglish på Kirkby och därifrån körde managern själv Adam till Melwood där han genomgick den obligatoriska läkarundersökningen. Övergången väntas bli offiiellt klar under dagen.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer