Gerrard kan inte vänta på att få spela med Suarez

Bild till nyheten Gerrard kan inte vänta på att få spela med Suarez
Steven Gerrard medger att han inte kan vänta på att få spela tillsammans med Luis Suarez igen efter uruguayanens imponerande månader på planen sedan flytten från Ajax i januari. ''Luis är en dynamit'', säger lagkaptenen.

I veckans nummer av LFC Weekly öser Gerrard beröm över Suarez. Steven fick bara spela ett par matcher tillsammans med El Pistolero på grund av skadeproblem som höll honom borta resten av säsongen.

''Luis är en dynamit. Han har varit magisk för oss. Om han kan behålla sin form tror jag att vi fått en stjärna till klubben.

''Han är så direkt på vad han gör och är bra på att komma framför försvararen i straffområdet. Han måste vara en mardröm att markera.

''Jag längtar tills att få spela tillsammans med honom eftersom varje gång jag ser honom blir jag exalterad. Han ser ut som att han ska skapa något, eller göra mål.

''Suarez har bara varit här i några månader så vi kan inte lägga allt för mycket press på honom men om han kan fortsätta producera magiska föreställningar, är det en fantastisk värvning. Luis och Andy (Carroll) kan bilda ett dödligt partnerskap.''

''Du tittar på Zidane och Rooney, dem är precis som se de är. Spelare som inte har skärpan saknar något, gnistan eller passionen. Det gör Luis till den han är. Suarez är en kämpe och är dessutom väldigt teknisk samt arbetar hårt. Det skiljer honom från andra'', säger Captain Fantastic som inte reser med på Asien-turnén.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer