Mirror om potentiella nyförvärv och medelmåttor

Bild till nyheten Mirror om potentiella nyförvärv och medelmåttor
Liverpool kommer inte ligga på latsidan efter värvningen av Charlie Adam. Manager Kenny Dalglish vill minst köpa ytterligare tre spelare innan fönstret stänger. Nästa position att förstärka på listan: Yttermittfältet - Downing toppar önskelistan. Intresse för Enrique, Dann och Chu-Young?
Joe Cole, Raul Meireles och Maxi Rodriguez lämnar?

Fenway Sports Group, har satt en tydlig policy vid värvningar inriktad på unga spelare som både kan öka i värde och förbli säljbara om de inte lyckas i Merseyside-klubben.

Downing, 26, är på gränsen av klubbens föredragna åldersgrupp vilket gör Liverpool försiktiga att matcha Villas prislapp på 20 miljoner pund för en spelare vars värde kommer minska på grund av åldern.

Dalglish vill också köpa en ny vänsterback och mittback - återigen har Reds varit försiktiga i sina övergångar då de vill kunna tjäna så mycket som möjligt på inköpen.

Klubben har varit i diskussioner med Newcastle över vänsterbacken José Enrique, men hittills har prislappen på £15M för en spelare med ett år kvar på sitt kontrakt fått Liverpool att smått backa i förhandlingarna. Men det kan mycket väl bli att Liverpool går för Enrique på grund av få alternativ på positionen.

Diskussionerna har varit tysta kring Birminghams högt rankade mittback Scott Dann, född på Merseyside och hängiven LFC-supporter med tidigare säsongskort i the Kop.

Pool kan också visa intresse för Monaco-mittfältaren Park Chu-Young. Sydkoreanske landslagskaptenen har en massiv fanbas i Asien - samma kontinent där Liverpools tröjsponsor Standard Chartered har sin verksamhet.

Roma-målvakten Alexander Doni kommer sannolikt att anlända på fri transfer och genomgå en läkarundersökning innan helgen.

Joe Cole drar till sig intresse från nykomlingen Queens Park Rangers samt sin före detta barndomsklubb West Ham.

De italienska storklubbarna Inter och Juventus förväntas göra upp om Raul Meireles medan Maxi Rodriguez också kan vara på väg bort, skriver David Maddock i The Mirror.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer