Times: Doni-övergång före Downing

Bild till nyheten Times: Doni-övergång före Downing
Liverpool har lagt stor fokus på att slutföra en övergång för Charlie Adam under sommarens transferfönster, och enligt Tony Barrett i The Times förväntas Alexander Doni vara nästa spelare som anländer.
Villa försöker spela tuffa mot Liverpool i en potentiell Downing-övergång.

Charlie Adam gjorde tidigare klart för Blackpools ordförande Karl Oyston att Liverpool var hans förstaval, trots intresset från Tottenham och Aston Villa. En överenskommelse om de personliga villkoren är en formalitet.

Den skotske landslagsspelaren genomgick en läkarundersökning på Melwood i dag och förväntas slutföra sin flytt under morgondagen. Övergångssumman sägs ligga på sju miljoner pund och Charlie blir The Reds andra värvning hittills i sommar.

Aston Villas nye manager Alex McLeish försöker spela tuff mot Liverpool som visat intresse för klubbens yttermittfältare Stewart Downing.

McLeish kommer informera engelsmannen att han inte är till salu samt att han lär spela en stor roll i Birmingham-klubbens planer för nästa säsong.

Trots allt kommer Liverpool återkomma med ett förbättrat bud som förhoppningsvis kan få Downing att spela på Anfield om lite mer än en månad.

The Times-journalisten Tony Barrett hävdar också att Liverpool först kommer lägga all kraft på att hämta Roma-keepern Alexander Doni.

Rapporter från Italien säger att den brasilianske målvakten kommer undergå en läkarundersökning innan helgen. Spelarens agent Ovidio Colucci sade tidigare under dagen föjande:

''När övergången är klar kommer Alexander ansluta till Liverpool på fri transfer och underteckna ett tvåårskontrakt. Han är mycket nöjd över chansen att åka till Liverpool och spela i Premier League.''

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer