Suarez är redo inför nästa säsong

Bild till nyheten Suarez är redo inför nästa säsong
Nu har den uruguayanske strikern Copa America som spelas i Argentina framför sig. Men Suarez säger att han är mer än redo för Premier League 2011-12.

 

Både Lucas och Suarez ska spela i Copa America, vilket gör att dem missar en stor del av försäsongen. Men Suarez säger att det inte ska bli några problem när Premier Leauge drar igång i augusti.

"Jag tror inte att jag kommer få några problem alls," sade Suarez till Liverpoolfc.tv. "Jag tror att man blir 28, 29 år som en spelare så börjar tröttheten komma in, men i min ålder vill man inte göra annat än spela fotboll hela tiden. Jag kommer att starta säsongen i god form."

Uruguay nådde semifinalerna i förra sommarens VM, men Dirk Kuyt's Holland slog ut dem. I Copa America är Uruguay det största hotet mot favoriterna Argentina och Brasilien, och Suarez är medveten om det.

"Det är en viktig trofé för oss för det är 16 år sedan Uruguay vann Copa America. Vi vet att det är en tuff cup för att alla andra sydamerikanska länder vill vinna den."

"Vi gjorde det bra i VM, men det räknas inte. Vad som räknas är det som händer just nu och vi åker dit med stor optimism"

"Argentina och Brasilien kommer att slåss om titeln, så har det alltid varit. Argentina är värdarna av Copa America och Brasilien är Brasilien! Men räkna inte bort Chile och Uruguay, de för mig, är topp 4"

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer