Times: Reds koncentrerar sig på Adam, Downing & Clichy

Bild till nyheten Times: Reds koncentrerar sig på Adam, Downing & Clichy
The Times skriver att Liverpool har siktet inställt på att slutföra övergångar för trion Stewart Downing, Charlie Adam och Gael Clichy.
Connor Wickham närmar sig Sunderland medan Birmingham har avslått Stokes bud på Scott Dann. Gary Cahill på väg till Arsenal?

Sunderland förde samtal med Connor Wickhams representanter i London i går kväll efter att ha sprungit förbi i kampen om 18-åringens signatur.

Championship-klubben Ipswich Town har accepterat ett hemligt bud - sägs ligga på £10M från - ''Black Cats'' och manager Steve Bruce hoppas kunna övertala Wickham om en flytt till Wearside.

Anfield har länge varit den föredragna destinationen för U21-spelaren och hans familj, och för tillfället koncentrerar Liverpool sig på att slutföra övergångar för Stewart Downing, Charlie Adam och Gael Clichy.

Ipswich har varit ivriga att få så mycket betalt som möjligt för talangen, och till skillnad från Liverpool kan Sunderland erbjuda regelbunden förstalagsfotboll för Wickham.

Sunderland hoppas att det kan vara en nyckel i försöket att knyta till sig engelsmannen, som också följts av Tottenham och Arsenal.

Paris Saint-Germain har visat intresse för Arsenals vänsterback Clichy, men fransmannen önskar en flytt till Anfield med ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt.

Birmingham City har avslått Stokes erbjudande på
£8M för 24-årige försvararen Scott Dann och anfallaren Cameron Jerome. Dann har sammankopplats med Liverpool under ett par veckor och är före detta säsongskortsinnehavare i the Kop.

Bolton Wanderers har berättat för Arsenal att de vill ha Ignasi Miquel som en delbetalning när Gary Cahill går motsatt håll.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer