Gerrard hyllar mittfältskollegor

Bild till nyheten Gerrard hyllar mittfältskollegor
Enligt Steven Gerrard har Liverpool många bra mittfältare och enligt kaptenen var Lucas lagets bästa spelare förra säsongen. Gerrard, som ser fram emot klubbens besök i Kina, tror inte att Liverpool är långt ifrån att vinna titlar.

gerrard

Steven Gerrard bryr sig inte om vem han får spela med centralt på banan. Klubben har en rad bra spelare på den positionen och i likhet med supportrarna tyckte Steven Gerrard att Lucas Leiva var bäst förra säsongen.

"Oavsett vem jag spelar med är det inga problem. Vi har många bra mittfältsspelare här. Till exempel tycker jag att Lucas Leiva var vår bästa spelare förra säsongen", sade Gerrard till lfctour.com.

"Jay Spearing var väldigt bra i slutet på säsongen och Raul Meireles hade en fantastisk första säsong i engelsk fotboll. Han har gjort flera bra framträdanden och gjort några snygga mål."

I nästa vecka återvänder spelarna från sina semestrar och försäsongen startar. Den första träningsmatchen är onsdagen den 13 juli mot Guangdong Sunrave Cave i Guangzhou i Kina.

"Det är viktigt att vi reser dit och spenderar tid med supportrarna i Kina. Vi älskar dem lika mycket som de älskar oss. Det är viktigt för klubben att vi upprätthåller det starka förhållandet. Spelarna har redan snackat om att vi ska dit och förhoppningsvis kan vi spela bra och vinna för dem."

Gerrard hoppas att Liverpool snart är tillbaka i toppen av engelsk fotboll.

"Det jag kan säga till fansen är att Liverpool kommer vara tillbaka och vinna trofeér förr eller senare, för vi går i rätt riktning. Vi har några fantastiska spelare, strukturen är sund rakt igenom klubben. Vi kommer vinna titeln igen. Det är svårt att säga när, för det sätter stor press på laget."


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer