N'Zogbia nära Liverpool?

Bild till nyheten N'Zogbia nära Liverpool?
Efter att tidigare ha länkats ganska intensivt med en flytt till Liverpool har känslan varit att intresset för Wigans Charles N'Zogbia den senaste tiden svalnat - nu hävdar dock Sport Agenturen, Triple S, ganska sensationellt att N'Zogbia inte bara är nära klubben - utan att alla avtal till och med är klara.

Det är på microbloggen, Twitter, som Triple S lanserar en "nedräkning" mot en större bekräftelse som ska tillkännages kl 19.00 engelsk tid (så 20.00 i Sverige) och man hävdar alltså att det är N'Zogbias flytt till Liverpool det handlar om.

"Damer och herrar, den spelare det handlat om att Liverpool Football Club ryktats ha löst alla personliga detaljer med är alltså Charles N'Zogbia"

"En summa har också avtalats med Wigan och när de personliga avtalen nu är klara saknas det bara att Charles kommer tillbaka från sin semester och genomgår den obligatoriska läkarundersökningen innan han officiellt kan presenteras som Liverpoolspelare"

The Triple S Sports Twitter bombaderades såklart med frågetecken kring det hela då ingen gått ut med någon bekräftelse trots att det alltså påstås att både klubbar och spelare redan är överens.

N'Zogbia har annars ryktats vara på väg tillbaka till Newcastle under sommaren, men när dessa nu plockade upp Sylvain Marveaux framför ögonen på oss, kanske Charles kan bli den spelare som ger oss kraft från kanterna istället.

N'Zogbia spelar gärna på vilken av kanterna som helst, men kan även släpa bakom en anfallare.

Att både King Kenny och Damien Comolli dessutom har setts på Wigans matcher under säsongen har knappast varit en hemlighet, men frågan man ställt sig var väl huruvida det var just N'Zogbia, Hugo Rodallega eller mittfältaren James McCarthy man spanade in.

Oavsett vad som händer lär vi få anledning att återkomma i ärendet, men den som tycker att helgen varit lugn på transferfronten vaknar sannerligen upp till en mer livad vecka. Just beträffande denna dealen ser vi med spänning fram emot kvällen.

UPPDATERING! Under morgonen har Triple S twitterkonto raderats - vilket knappast stärker källan. Men Silly Season är ju just ryktenas period...

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer