Henderson utbytt i Englands fiaskomatch

Bild till nyheten Henderson utbytt i Englands fiaskomatch
Jordan Henderson blev utbytt efter 64 minuters spel när England tappade sin 1-0-ledning mot Tjeckien med 15 minuter kvar och åkte ur U21-EM.

Det var bara en sak som gällde för engelsmännen i kväll - vinna eller försvinna. Stämningen var god när lagen vandrade ut på den gröna mattan i Viborg och England-keepern Frank Fielding klämde till rejält under nationalsången.

Likt de två första gruppspelsmatcherna - mot Spanien och Ukraina - såg England tröga ut och hade svårt att skapa något riktigt farligt.

Den offensiva trion Daniel Sturridge, Danny Wellbeck och Scott Sinclair började dock lovande och samarbetade fint - men målen uteblev.

Jordan Henderson blev utbytt efter 64 minuter, vid ställningen 0-0, till förmån för Arsenal-mittfältaren Henri Lansbury. Manchester United-anfallaren Danny Wellbeck fann nätmaskorna tio minuter senare och jublet steg i England-lägret.

''It's not over until the fat lady sings'' lyder ett populärt stycke. Tjeckien utjämnade i matchminut 89 genom Jan Chramosta, och bara fyra minuter senare satte lagkamraten Tomáš Pekhart 2-1 vilket matchens slutresultat även skrevs till.

England är därmed ute ur U21-EM - men i skrivande stund spelar det engelska U17-landslaget, med Liverpool-spelarna Raheem Sterling, Adam Morgan, Brad Smith, Tyrell Belford, Matty Regan och Jack Dunn, VM-match mot Rwanda. Supporterklubben återkommer med en rapport efter slutsignalen. Stream finns HÄR.

England: Frank Fielding, Kyle Walker, Ryan Bertrand, Chris Smalling, Phil Jones, Jordan Henderson (Henri Lansbury 64'), Fabrice Muamba, Tom Cleverley (Marc Albrighton 76'), Scott Sinclair (Danny Rose 87'), Daniel Sturridge, Danny Welbeck.