Times: Marveaux närmar sig Anfield

Bild till nyheten Times: Marveaux närmar sig Anfield
The Times-journalisten Tony Barrett hävdar att Sylvain Marveaux genomgått den obligatoriska läkarundersökningen och närmar sig en flytt till Liverpool. Charlie Adam och Stewart Downing förväntas också skriva på för ''The Reds''.

Barrett skriver att Marveaux genomgått läkarundersökningen i Liverpool och är på väg att lämna sin nuvarande klubb Rennes på Bosman.

Liverpool arbetar med att få en övergång klar inom den närmsta tiden - men 25-åringen kan inte skriva på förrän transferfönstret i Europa öppnar om två veckor.

Sylvain har länge brottats med skadeproblem, men är i form en spelare som kan spela både som yttermittfältare och strax bakom en anfallare.

Tidningen tror att Pool är favoriter till att köpa Charlie Adam, trots rykten om intresse från både Tottenham och ligavinnaren Manchester United. Det enda som skulle kunna sätta stopp för en eventuell övergång är summan som Blackpool kräver.

Championship-klubben är hoppfulla om ett tvåsiffrigt belopp - något som Liverpool inte är villiga att betala. Skotten önskar dock en flytt till L4.

Christian Poulsen, Joe Cole, Alberto Aquilani och möjligen även gångna sommarens nyförvärv, Raul Meireles, är några av spelarna som kan vara på väg bort.

Meireles har sammankopplats med flytt till den italienska storklubben Inter, men någon avgörelse kommer inte ske innan Milano-klubben presenterat en ny manager.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer