Gerrard: Målet inför nästa säsong

Bild till nyheten Gerrard: Målet inför nästa säsong
Steven Gerrard fastställer att målet för nästa säsong är att få Champions League-fotbollen tillbaka till Anfield.

Steven Gerrard

Lagkaptenen vet att förväntningarna höjts sedan Kenny Dalglish tagit över som manager och trots att han tror bra saker om framtiden, så är han noga med att inte ge några löften om vad som kan uppfyllas.

"Det finns inget jag hellre skulle vilja än att leda grabbarna till några medaljer nästa säsong, men jag vill inte höja förväntningarna genom att säga att något garanterat kommer hända", sade Gerrard.

"Det vore dumt att mig att höja förväntningara till mer än vad de redan är. I början av säsongen så ökar alltid förväntningarna på Liverpool och nu när Kenny stannar och med ett par värvningar, så är jag säker på att vi kan göra bra ifrån oss."

"Att komma till Champions League är vår största prioritet. Det tror jag det är för alla klubbar i Premier League. Av ekonomiska orsaker är det viktigt, men det är också den största turneringen man kan spela i på klubblagsnivå."

"Alla vill vara involverade i den och vi har haft några fantastiska kvällar på Anfield genom åren och alla vill att dessa nätter skall komma tillbaka."

"Vi behöver fortsätta som vi gjort de senaste 6 månaderna. Förhoppningsvis kan vi lägga till några spelare för att förstärka truppen och sen måste vi utmana. Vi kan slå alla, men vi måste vara konsekventa för att kämpa om titlar."

Gerrard har inte spelat sedan 3-1 segern mot United den 6 mars, eftersom han genomgått en operation för sina ljumskar. Han hoppas vara redo så fort försäsongen börjar.

"Jag har löst problemen med ljumskarna och nästa år kan jag förhoppningsvis vara frisk och redo att kämpa under Dalglish", sa Gerrard.

"Jag förväntas kunna göra comeback efter 12 veckor, och det är ungefär när de andra spelarna kommer tillbaka, runt den 4-5 juli. Sedan har jag sex veckor försäsong att bli matchtränad på, så när säsongen startar hoppas jag på att jag är i bra form."


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer