Förändringar kring matchbiljetter inför kommande säsong

Bild till nyheten Förändringar kring matchbiljetter inför kommande säsong
Våra vänner i den norska supporterklubben skriver på sin hemsida att de fått in ett par frågor kring det officiella medlemskapet inför nästa säsong. All Red-medlemmar har nyligen fått ett förnyelsemejl där det stod att ett par förändringar införs i sommar. Avgift vid köp på nätet försvinner.

Norrmännen skriver att namnet ''All Red'' försvinner och ersätts av tre olika typer av medlemskap - se nedan. Notera att det endast går att köpa matchbiljetter genom de två första medlemskapen. Väljer du ett LFC Official International Membership finns INTE möjligheten att köpa biljetter.

Officiella medlemskap 2011/2012:
LFC Official Adult Membership för £29.99
LFC Official Junior Membership för £14.99
LFC Official International Membership för £18.99

Louise på klubbens medlemsavdelning säger att man vid förnyelse av LFC Official Adult eller Junior Membership fortsatt ska använda medlemskortet från tidigare säsong - köphistorik från i fjol finns kvar i registret.

''Förändringarna har införts eftersom vi tror att merparten av de utländska medlemmarna inte är intresserade i matchbiljetter. Önskar man tillgång till detta kan även medlemmar utanför de engelska gränserna välja ett Adult eller Junior Membership.''

En annan nyhet är att pappersbiljetterna utgår och ersätts av ''smartcards'', samt att försäljningen av biljetter föregår vid två tillfällen - först i juli för matcher i höst och senare i november för vårsäsongen.

Du måste alltså bestämma dig tidigare när du tänkt att åka, och i värsta fall kan även matcher få nytt speldatum vid köp i november på grund av TV-rättigheterna under vårkanten.

''Önskar man inte att köpa biljetter i förväg finns det också ett annat sätt genom att cirka två veckor innan match köpa sina biljetter på late availability'', lägger hon till.

Den sista nyheten inför 2011/12 är att du måste ta med dig ditt personliga Membership Card för att komma in på arenan. Om du inte har uppgifter för rad- och platsnummer vid ingången kommer klubben kräva en avgift på £10 för en ny utskrift.

Detta sker dock enbart om du kan identifiera den personen som medlemskortet är utfärdat till.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer