Carra längtar efter en ny säsong

Bild till nyheten Carra längtar efter en ny säsong
Säsongen har knappt avslutats, men vicekaptenen Jamie Carragher är redan less på sommarledigheten.
Han räknar dagarna till ligan drar igång igen.

"Jag är besviken över att säsongen är slut, om jag ska vara ärlig. Jag är medveten om att vår avslutning (två raka förluster) inte var särskilt bra, men de fyra-fem sista månaderna var suveräna. Vi spelade ganska bra och du började älska spelet igen", berättar Carra, 33, för Liverpool Echo.

"Det tog oss 18 månader att hitta tillbaka till rytmen igen och då vill du aldrig att säsongen ska ta slut. Jag har svårt att koppla av, till och med under sommarledigheten. Jag vill bara tillbaka och tänker hela tiden på nästa säsong."

"Man funderar alltid på vilka spelare som klubben kommer att hämta in och vilka som försvinner. Och när spelschemat offentliggörs kastar du dig över det för att se vilka vi får möta i början av säsongen. Det är samma sak varje år och det tar aldrig slut."

"Folk tycks tro att vi spelare känner till vilka övergångar som är på gång, men vi är i precis samma sits som fansen. Vi hör lite här och där, precis som fansen. Men vi hoppas förstås att vi ska jaga de allra bästa spelarna och att de skriver på för oss. Men det är inte mitt område, utan managerns och Damien Comollis ensak. Det är dom som avgör vilka som är bra nog. Dom vet vad gör."

"Mitt jobb är att spela. Jag längtar redan till nästa säsong, börja om från början med blanka papper, och försöka nå framgångar med Liverpool FC."


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer