Gerrard: Det känns som LFC igen

Bild till nyheten Gerrard: Det känns som LFC igen
Steven Gerrard menar att infrastrukturen utanför planen nu är i klass för att Liverpool skall kunna utmana i toppen av engelsk fotboll.

Kenny Gerrard

Steven Gerrard är imponerad över vad ägarna i Fenway Sports Group gjort sedan de tog över ägandeskapet i oktober. Anställningarna av Kenny Dalglish, Damien Comolli och Ian Ayre har varit positivt för klubben.

"Nu ser klubbens struktur, från toppen till botten, ut att vara riktig", sade Gerrard till LFC Weekly.

"De nya ägarna tar rätt beslut. De har fått Damien som fotbollsdirektör, något som är ett bra tillskott. Ian Ayre är ny daglig ledare, vilket också är väldigt bra."

"Och Kenny är tillbaka. Han är Liverpool rakt igenom. Det känns med som en solid struktur. Det känns mer som Liverpool. Folk snackar bara om ett nytt lag nu och för mig är det så det ska vara."

"Det är Kennys kvaliteter som människa som gör honom till en speciell manager. Alla spelare vet att hans dörr står öppen oavsett vilket problem du har. Det innebär likväl inte att han är för mjuk, tvärtom faktiskt. Är han missnöjd så får du veta det."

"Träningarna är bättre. Nu är det mer likt matchtempo. Steve Clarke och Sammy Lee är båda väldigt bra tränare. De jobbar bra tillsammans."

"Om träningarna är mer konkurransanpassade så lägger du upp goda vanor. Du vänjer dig vid matchtempo och då är det lättare att få med sig det från träning in till matcherna. Jag vet inte om jag har rätt, men det är så jag känner det."

Stämningen är annorlunda nu jämfört med i januari. Kenny Dalglish har samlat spelare och fans.

"En ny manager kom in och gav spelarna mycket tro och förtroende. Han hämtade in en ny tränare och träningarna förändrades. Spelarna gillar träningarna. Supportrarna är hänryckta över att ha Kenny tillbaka."


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer