Izaguirre smickrad av intresset

Bild till nyheten Izaguirre smickrad av intresset
Celtics försvarare Emilio Izaguirre erkänner att han känner sig 'smickrad' av intresset från Liverpool.

Liverpools manager Kenny Dalglish har kopplats ihop med Honduranen de senaste månaderna, men kan kan ställa in sig på att få konkurrens från flera klubbar, bland annat Aston Villa, Manchester United och Arsenal.

Izaguirre blev framröstad av spelarna i skotska ligan till Player of the Year, och har fått stort beröm för sina insatser den gångna säsongen.

Intresset från England har funnits länge och har ökat i styrka den senaste tiden och Liverpool tros ligga i spetsen.

Izaguirre är för tillfället i sitt hemland för att spela the Gold Cup, 25-åringen erkänner att han är medveten om Liverpools intresse och att han lämnar det till sin agent och klubbens ledning att avgöra hans framtid under tiden han fokuserar på landslaget.

”Det är smickrande för vem som helst om en klubb som Liverpool visar intresse för dig. Jag vet fortfarande ingenting, jag lämnar det i min agents händer och till klubbledningen,” sa han till La Tribuna.

”Jag är glad över att vara hemma igen, det är alltid skönt och tacka gud att det kommer efter en så lyckad säsong. Nu är jag helt inställd på landslaget och jag är stolt över att vara uttagen, jag har ett par dagar nu innan jag ska ansluta till laget.”

Liverpool sägs vara ute efter en vänsterback som kan ersätta Paul Konchesky som tros lämna klubben. Ett flertal spelare har nämnts som tänkbara namn, där bland Jose Enrique, Fabio Coentrao och Scott Dann.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer