Kenny: Vi kommer att locka spelare ändå

Bild till nyheten Kenny: Vi kommer att locka spelare ändå
Trots att Liverpool för första gången sedan 1999/2000 går miste om Europaspel den kommande säsongen är King Kenny övertygad om att klubben kommer kunna attrahera storspelare ändå.

"Jag har hört människor säga att uteblivet Europaspel innebär att vi nu inte skulle vara en attraktiv klubb för vissa spelare. Jag håller inte med," skriver Dalglish i sin kolumn för LFC Weekly.

"Den historia och tradition vi har i klubben gör oss attraktiva oavsett om vi spelar i Europa eller ej, men skulle en spelare mot förmodan tycka annorlunda klarar vi oss antagligen bättre utan honom ändå", fortsätter han.

Säsongen då vi senast gick miste om Europaspel lyckades klubben knyta till sig spelare som Sami Hyypiä, Didi Hamann och Vladi Smicer. Och utöver den fantastiska cupsäsongen 2001 var det också dessa herrar som utgjorde stommen mot CL-titeln 2005.

I samma kolumn tar sig Dalglish också tid att uttrycka sin beundran för Blackpool och deras heroiska säsong, som trots allt ledde till degradering;

"Jag har vid ett antal tillfällen redan under den här säsongen talat om hur jag beundrat Blackpools spelstil och jag tror att massor av människor kommer att ha sympati för dem efter deras nedflyttning"

"De ska vara mer än nöjda med de ansträngningar de la ner i sin kamp mot degradering", avslutar han.


* King Kenny är överygad om att Liverpool kan attrahera storspelare trots uteblivet Europaspel
* King Kenny är överygad om att Liverpool kan attrahera storspelare trots uteblivet Europaspel

Frågan vi ställer oss nu - vem blir den förste att ansluta?

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer