Gerrard: Närmare titeln med toppvärvningar

Bild till nyheten Gerrard: Närmare titeln med toppvärvningar
Steven Gerrard tror att Liverpool kan utmana om titeln nästa säsong om klubben lyckas värva spelare av rätt dignitet i sommar.

Steven Gerrard

Lagkaptenen är mycket uppmuntrad över framgången Liverpool haft under King Kenny. Bara Chelsea och Manchester United lyckades plocka fler poäng sedan Dalglish tog över efter Roy Hodgson i januari. Liverpool var nära att klara en Europaplats, men missade den på grund av de två sista matcherna som slutade med förlust.

Kenny har sagt att klubben bara vill signera spelare som kan gå direkt in i laget och är bättre än vad klubben r edan har, vilket innebär toppspelare av högsta kvalitet. Om laget lyckas locka spelare av sådan dignitet så tror Steven Gerrard att man kan utmana om titeln nästa säsong.

"Jag är hänryckt över nivån vi generellt spelat på. Det gör att jag känner mig väldigt entusiastisk inför nästa säsong", sade Gerrard till Liverpool Daily Post.

"Om vi kan upprätthålla formen vi hade nyligen, få tillbaka spelare från skador och värva några spelare av toppkvalitet, vet du aldrig vad som kan ske."

"Men den tron som finns i truppen och de spelare somvi redan har vet vi från början i matcherna att vi har stor chans att gå därifrån som segrare."

"Kenny har gett alla självförtroende och frihet till att gå ut på planen och spela sitt spel, både på match och på träning, vilket är viktigt."

"När man spelar bra fotboll får man självförtroende och kan pressa högt och vinna tillbaka bollen, vilket varit nyckeln för oss. Faran är att bli för självbelåtna."

"Vi kan inte tro att vi plötsligt blivit fantastiska. Även om vi förbättrat oss, så har vi mycket arbete framför oss om  vi ska blanda oss in i toppstriden. Men ingen vet vad som kan ske om vi får in några kvalitetsvärvningar."


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer