Aguero vill lämna Atletico

Bild till nyheten Aguero vill lämna Atletico
Atletico Madrids anfallare Sergio Aguero har gått ut och sagt att han vill lämna klubben i sommar.

I ett uttalande som han postat på sin officiella twittersida uttrycker han sin vilja för att lämna klubben.

”Jag har sagt till Atleti att min önskan är att få lämna,” sa Aguero. ”Jag har begärt att få ta del av alla bud som kommer in från andra klubbar.”

Detta uttalandet kom bara några timmar efter det att Aguero, hans far och hans agent suttit ner och samtalat i lite över en och en halvtimme på Vicente Calderon. Atletico Madrids VD Miguel Angel Gil och deras president Enrique Cerezo var inte med på mötet.

Argentinaren la senare ut ett fullständigt meddelande på sin officiella hemsida där han säger att han vill spela för en annan klubb nästa säsong.

”Jag fyller snart 23 och jag framtiden är min,” sa Aguero. ”Jag kan säga att det inte är av ekonomiskt intresse som jag vill flytta utan av sportsliga.

”Jag vill uttrycka min tacksamhet för att som klubben gjort för mig.

”Jag vill även säga att detta är ett beslut som vuxit fram med tiden,” fortsatte Aguero, ”Föra året förnyade jag mitt kontrakt med Atleti, och då lovade klubben mig att inte stå i vägen om jag skulle vilja lämna 2011. Jag vill skriva ett nytt kontrakt för att ge något tillbaka till klubben som givit mig så mycket.”

Aguero har ett sitt kontrakt en klausul som säger att han kan köpas loss för £45m och kontraktet sträcker sig till 2014.

Källa: goal.com

Många klubbar kommer säkert vara intresserade men vad skulle ni säga om vi har Suarez och Aguero på topp i Augusti?

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer