Skadeuppdatering

Bild till nyheten Skadeuppdatering
Andy Carroll, Maxi Rodriguez och Glen Johnson missade dagens match på grund av skador och efter matchen kunde Jay Spearing och Jonjo Shelvey läggas till på skadelistan.

Andy Carroll

Carroll stannade hemma på Merseyside på grund av problem med sitt knä, samtidigt som även Maxi och Glen Johnson missade matchen på grund av skador.

Dalglish sade: "Andy har inte kunnat träna tillräckligt och det hade varit oansvarigt av oss att ta med honom."

"Det var orättvist av oss att fråga honom om spel förra veckan. Jag trodde inte att vi skulle riskera hans fitness av att ta med honom. Även fast vi inte har några matcher då, så är det viktigt att alla är tillbaka i träning i juli."

"Det är likadant med Glen, som vi också lämnade hemma. Maxi hade problem med låret och hellre att de missade matchen idag än försäsongsträningen."

"Jag tror inte att någon av dem skall behöva opereras."

I dagens match fick Jay Spearing lämna planen tidigt i första halvlek efter att ha blivit tacklad av Nigel Reo-Coker, samtidigt som hans ersättare, Jonjo Shelvey, redan på förhand hade lite problem med sitt knä.

"Det var spelare som spelade, som kanske inte bör spelat. Jonjo Shelvey skulle inte spelat mer än 20-25 minuter, så hans knä gör säkert lite ont imorgon precis som Jays ankel kommer att göra."

"Jonjo och Jay skall röntgas imorgon, så får vi se hur allvarligt det är. Jonjo kan vara det största problemet för sommaren."

"Soto (Kyrgiakos) var också skadad, så kanske kom säsongsslutet lägligt för oss - Jag kanske hade varit skadad nästa vecka!", avslutade Dalglish.

Källa: liverpoolfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer