Dalglish: Aquilani kan komma tillbaka

Bild till nyheten Dalglish: Aquilani kan komma tillbaka
Den italienske mittfältaren kan vara en del av Kenny Dalglish trupp efter sommaren.

Kenny Dalglish mötte pressen på fredagen inför söndagens match mot Aston Villa. Där avslöjade skotten att det mycket väl kan bli så att Alberto Aquilani, som just nu är utlånad till Juventus, kan återvända till Merseyside i sommar.

Mittfältaren, som var mycket skadedrabbad under den korta sejouren i Liverpool, har tagit en plats på Juventus mittfält under säsongen och även tagit sig tillbaka till det italienska landslaget.

Den senaste tiden har det spekulerats om 26-åringen kommer att bli kvar i Italien - men nu kan mittfältaren alltså återvända till "The Reds".

"Det finns en klar möjlighet att han kan komma tillbaka hit. Han är en kvalitetsspelare. Han fick en dålig start här med sina skador och kom aldrig riktigt igång efter att ha missat försäsongen", säger Dalglish.

"Han blev utlånad och har gjort det mycket bra där borta. Om han skulle komma tillbaka hit, skulle det vara ett nytt ansikte för mig. Jag vet inget om någon deadline, jag är inte insatt i samtalen som de har haft".

"King Kenny" berättade också att framtiden för andra utlånade spelare - som Dani Pacheco och Daniel Ayala - inte är klar.

"Vi måste bedöma vad vi behöver, och det inkluderar spelarna som har varit på lån. De kommer att bedömas var de har varit och de andra klubbarna kommer att bedöma dem. Alberto är den största profilen men vi har beslut att fatta om (alla) spelare"

"Vi har inte haft tid att sitta ner och diskutera de spelarna som varit ute på lån förutom Alberto".

Källa: Liverpoolfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer