Gerrard: Detta har vi väntat på

Bild till nyheten Gerrard: Detta har vi väntat på
Liverpools lagkapten Steven Gerrard ser fram emot att få fortsätta arbeta tillsammans med Kenny Dalglish som idag har blivit lagets permanenta manager.

Den 60 åriga skotten har har lyckats vända en negativ trend i klubben och fått spelet att stämma under sina fyra månader som manager. Idag blev han belönad med ett nytt tre års kontrakt efter veckor med spekulationer.

Självförtroendet på Anfield har nått en ny nivå under de fyra månader som Kenny har lett laget, och Gerrard tror att det kommer att fortsätta i samma spår nu när Dalglish finns och kan bestämma under sommarens transferfönster, då de troligtvis kommer att förstärka laget ytterligare.

Detta är en fantastisk nyhet, och den nyhet som alla som har kopplingar till klubben har gått och väntat på,” sa mittfältaren.

Kenny har lyft stället, supportrarna, spelarna och alla som arbetar med klubben, vi går mot en ljus framtid tillmötes.

Innan det att Kenny kom in var det en tuff tid där vi inte fick resultaten med oss, men ibland är allt du behöver lite förändring. De senaste sex månaderna har varit väldigt positiva.

Han är väldigt uppskattad bland spelarna, och jag tror att han är en uppskattad människa överlag. Alla känner till hans kunnande, hans erfarenhet och vad han har gjort för spelet.

Med Kenny och några fler värvningar i sommar så är jag övertygad om att förväntningarna kommer att stiga över taket, men vi behöver bara fortsätta att göra det som vi gjort de senaste sex månaderna.”

 


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer