Carra njöt av 666 matcher och seger

Bild till nyheten Carra njöt av 666 matcher och seger
Jamie Carragher gjorde sin 666:e match för klubben mot Fulham i går och fick fira med en oerhört viktig bortaseger.

"Vi spelade väldigt bra. Vi fick tidiga mål, men jag tror inte att vi såg det riktiga Fulham under den första halvleken. I andra tyckte jag att vi var i färd med att bli lite nervösa när de hade bollen, men då Maxi gjorde vårt fjärde mål var matchen över".

"Det är alltid skönt att befinna sig i en vinnartrend. Vi försöker ta tillvara på varje dag med ett leende och ser fram emot matcherna. Självförtroendet är på topp och vi vill att den här känslan ska hålla i sig."

Carra ligger nu tvåa bakom Ian Callaghan på listan över spelarna som gjort flest officiella matcher för klubben.

"Det är såklart en fin prestation för mig själv och det känns förstås ännu bättre när laget samtidigt vinnr. Fansen var också enormt nöjda med den här segern och kan resa hem med ett leende på läpparna. Nu ser vi fram emot Tottenham-matchen på söndag."

"Jag tror inte jag klarar av det Ian Callaghan gjorde. Han var enastående. Jag hoppas bara att få spela så länge som möjligt och göra mitt bästa för Liverpool".

På frågan om nästa år kan bli Liverpools år svarade Carra:

"Jag har varit här länge och får samma fråga varje år. Som jag sa vill vi bara njuta av ögonblicket. Vi spelar bra och vinner. Nästa säsong startar vi om på nytt, med oskrivna blad för alla. Förhoppningsvis kan vi konservera den här formen och ta den med oss till nästa säsong. Vi tänker i alla fall inte sätta onödig press på oss själva redan nu."


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer