Dalglish efter matchen

Bild till nyheten Dalglish efter matchen
Kenny Dalglish hyllar Liverpools spelare efter 5-2 segern över Fulham på Craven Cottage igår, och pekar ut Januarivärvningen Luis Suarez talang.

Suarez levererade en storartad insats igår mot Fulham och noterade sin fjärde fullträff för klubben när han elegant rundade målvakten Mark Schwarzer i slutet av matchen.

”Han [Luis Suarez] var fantastisk, han sprang hårt från början till slut,” sa Daliglish efter matchen.

”Han har verkligen hittat rätt, han och hans familj har kommit in i samhället och fotbollen.”

Utan skadade Andy Carroll tog Liverpool en tidig 3-0 ledning innan man ens spelat 16 minuter av matchen. Maxi Rodriguez stod för två av mål och fullbordade senare sitt hat-trick – och Dirk Kuyt hittade även han nätet med lite hjälp av Mark Schwarzer.

Trotts att hemmalaget rykte upp sig i slutet av första och spelade bra i början av andra halvlek lyckades Liverpool behålla sin ledning matchen ut. Maxis hat-trick och Suarez arbetsinsats gladde Kenny Dalglish.

”Det var ett underbart resultat och insats, mycket välförtjänt,” sa managern. ”Mark [Hughes] har gjort ett mycket bra jobb med laget, att vi lyckades göra fem mål på svårspelade Craven Cottage var över alla förväntningar,” tillade han.

”Med de kvalitéer som Fulham besitter och med den managern som de har förväntade vi oss att de skulle komma ut efter paus och ge allt, och det gjorde dem.

”Vi är mycket nöjda med arbetet både på och sidan av planen, all heder till spelarna.”

Resultatet tog Liverpool förbi Tottenham i tabellen som nu ligger två poäng bakom, och fyra poäng ovanför skuggar man Manchester City. De båda lagen möts imorgon och om resultaten från de resterande matcherna går Liverpools väg kan man knipa den sista Champions League platsen.

När Kenny Dalglish fick frågan om han tror att de kommer att hamna bland de fyra främsta svarade han; ”Jag vet inte. Vi spelar hela tiden för att vinna, när säsongen är över får man räkna ihop poängen och se var man slutar. Vi får vänta och se, jag vet inte var vi kommer att hamna.

”Slutar vi på en femteplats är vi nöjda, vi har kommit långt sen i Januari.”

Dalglish vill inte svara på några frågor gällande en eventuell förlängning av hans kontrakt. Men fansen vill se att the King är mannen som leder laget även nästa säsong.

Sedan legendaren tog över som manager i Januari har laget endast förlorat tre matcher i Premier League och man har vunnit fyra av sina senaste fem matcher. Den fina formen har fått igång snacket om att Liverpool kan vara med och utmana om ligatiteln nästa säsong.

Hur som helst tycker Dalglish att Manchester United har förtjänat att vinna årets upplaga av Premier League.

Han sa: ”Normalt sätt vinner det bästa laget ligan, och det är Man United. Vi är rivaler, konkurrenter, men det råder ingen respektlöshet.”


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer