Carra: Säsongen hade gärna fått vara längre

Bild till nyheten Carra: Säsongen hade gärna fått vara längre
Jamie Carragher tycker det är synd att säsongen inte varar lite längre, med tanke på Liverpools fina form sedan Kenny Dalglish tog över i januari.
Laget har tagit 29 av maximala 39 poäng de senaste 13 matcherna och bara Chelsea och Man United har tagit fler.

"Vi spelar bra för ögonblicket. Innan dess hade vi en lång period där vi inte alls var nöjda med våra resultat. Det var tufft för oss. Vi blev starkt kritiserade, med all rätt. Men nu har vi haft en räcka med fina resultat, något vi försöker att utnyttja", säger vicekaptenen till Liverpool Daily Post.

"Vi känner att vi måste försöka ta med oss den här formen till nästa säsong. Samtidigt känner vi alla att den här klubben inte är handlar om att ta femte-sjätteplatser och det är något vi måste rätta till nästa säsong."

"Den goda stämningen hänger förstås ihop med att vi vinner matcher. Det är vad Liverpool handlar om. Managern är givetvis den viktigaste personen i klubben och han får merparten av äran för att trenden har vänt. Men Suarez har varit strålande. Efter att ha sett honom i fem-sex matcher kan vi alla se vilken stor skillnad han har gjort för oss. Han kanske inte är lika viktig som managern, men det är sannerligen inte långt undan."

"Nu står fansen och alla andra runt klubben samlade. Förhoppningsvis förlorar vi inga fler matcher, så att vi kan behålla den goda känslan och ta med oss den inför nästa säsong."

 


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer