Carra: Jag är priviligerad

Bild till nyheten Carra: Jag är priviligerad
Vicekaptenen Jamie Carragher, 33, gjorde sin 665:e officiella klubbmatch för Liverpool mot Newcastle i går. En match till och han passerar Ray Clemence och Emlyn Hughes och har bara Ian Callaghan framför sig på listan.

"De är giganter i den här klubben", säger Jamie till Liverpoolfc.tv efter 3-0-segern då han tangerade Clemence och Hughes matchantal. "Att bara vara i närheten är ett priviligeium för mig och min familj. De är legendarer."

"Jag tror inte att jag kommer att nå Ian Callaghan (857). Han är förmodligen den trevligaste ex-spelare jag mött och jag tycker att han förtjänar att behålla rekordet. Jag tror att han får behålla det och jag hoppas att han gör det."

"Jag ser på de unga spelarna som kommer fram och jag vet vad de går igenom. Spearing, Flanagan och Robinson. Det känns inte som det var så länge sedan jag själv befann mig i deras situation. Det är stort för killarna, stort för klubben, och förhoppningsvis kan de få spela för Liverpool lika länge som mig."

"Det är svårt att sätta fingret på vad han har gjort", kommenterar Carra med anledning av den förändring som skett under Kenny Dalglish. "Han är en legend som spelare och manager, har vunnit fyra ligatitlar som manager. Det är inte många som kan visa upp det. Han har haft en enorm inflytelse och vi bara njuter av det. Vi är inne i en bra period och vi måste se till att upprätthålla formen och sätta press på Tottenham in i det sista."

"Stämningen är på topp. Vi gjorde en dålig match borta mot West Brom, men har sedan spelat bra. Folk trodde kanske att den här säsongen var död, men vi har fortfarande saker att spela för."

"Förhoppningsvis kan vi ta med oss det här spelet och den här perioden in i nästa säsong oavsett om vi blir femma eller sexa. Det är ändå inte bra nog för Liverpool Football Club."


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer