Eccleston och Amoo målade bland de utlånade spelarna

Bild till nyheten Eccleston och Amoo målade bland de utlånade spelarna
Flera av Liverpools utlånade spelare startade dagens engelska ligamatcher och med facit i hand kan vi konstatera att lyckligast är Nathan Eccleston och David Amoo - som båda hamnade i målprotokollet.

Nathan Eccleston spelade hela matchen när Charlton besegrade Rochdale på The Valley. Eccleston fastställde slutresultatet (3-1) i matchens 76:e minut.

David Amoo blev inbytt med 20 minuter kvar av matchen när Hull låg under med 1-0 mot ligaledande Queens Park Rangers. Amoo blev dock matchhjälte när han kvitterade med drygt tio minuter kvar.

Dani Pacheco blev också inbytt med 20 minuter kvar när Norwich, som är på väg upp i Premier League, vann med 3-2 mot Derby. Brad Jones och Daniel Ayala spelade hela matchen för förlustlaget, varav den sist nämnda drog på sig ett gult kort.

Paul Konchesky spelade hela matchen på vänsterbackspositionen när Nottingham Forest bortaslog Bristol City med tre mål mot två. Stephen Darby fick även 90 minuter i benen när Notts Countys möte med Brentford slutade 1-1.

Tidigare denna helg: Derby förlorade hemma mot Burnley med 4-2 när Brad Jones vaktade stolparna och Daniel Ayala agerade som mittback matchen igenom. Derby fick en straffspark emot sig som Jones räddade men på returen fanns Chris Eagles framme och fann nätet.

David Amoo satt på bänken hela matchen när Hull förlorade mot Middlesbrough. Notts County tog en viktig trepoängare efter bortaseger mot Swindon. Darby fick spela 70 minuter.

Eccleston fanns på planen genom hela matchen då hans Charlton fick till ett 2-2-resultat på bortagräs mot Bristol Rovers. Alberto Aquilani såg sitt Juventus tappa en 2-0-ledning på Stadio Olimpico di Torino mot Catania, som tack vare ett sent mål reste hem med en pinne. Aqui gjorde sin 30:e ligamatch denna säsong.