Ian Holloway om eventuell Adam-flytt

Bild till nyheten Ian Holloway om eventuell Adam-flytt
Blackpools manager Ian Holloway har i dag uttalat sig kring en eventuell flytt för mittfältaren Charlie Adam till Liverpool. ''The Reds'' jagade skotten under transferfönstret i januari - och förväntas göra ytterligare ett försök att hämta in honom i sommar.

Blackpool ligger för tillfället på en nedflyttningsplats i Premier League och Ian Holloway har medgivit att hans klubb troligen kommer tappa många spelare under sommaren, en av dem är 25-årige Charlie Adam.

''Situationen kommer tas ur mina händer på grund av hur bra han spelat denna säsong'', sa Holloway till Blackpool Gazette.

''Det finns andra människor med bättre resurser än mig som sett vad han kan göra, det kommer bli deras val och inte mitt.''

Liverpool ska enligt rapporter ha lagt ett bud på £10M för Adam i januari, men Blackpool vägrade att sälja lagkaptenen för den summan. Han var istället minuter från att skriva på för Harry Redknapps Tottenham, men klubbarna kunde inte få pappersarbetet klart i tid.

Holloway insisterar att när Charlie slutligen lämnar Bloomfield Road - kommer affären vara rätt för alla involverade.

''Fram till hans kontrakt löper ut (juni 2012), måste vi stå emot och göra det som känns bäst för oss. Vi ska inte bli nedtryckta av några större, starkare och tuffare klubbar. Det försökte dem göra i januari och jag gillade inte det.''

Skulle du vilja se Charlie Adam i den röda tröjan?
Varför/varför inte? Logga in och kommentera nedan.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer