Jovanovic ångrar flytten till Liverpool

Bild till nyheten Jovanovic ångrar flytten till Liverpool
Milan Jovanovic har befunnit sig i frysboxen sedan Kenny Dalglish anlände för tre månader sedan. Serben säger enligt Sky Sports att han ångrar flytten till de brittiska öarna.

Jovanovic ritade på ett treårskontrakt för Liverpool i somras efter att kontraktet med före detta klubben Standard Liege löpt ut.

29-åringen har haft det tufft att bevisa för Anfield-publiken vad han kan och har blivit utfryst sedan Kenny Dalglish ersatte Roy Hodgson i januari.

Den serbiske landslagsmittfältaren, som ryktats vara aktuell för en flytt från Liverpool, medger att han är missnöjd med sin nuvarande situation i klubben.

På frågan om han ångrar flytten till England, berättade Jovanovic för Sportske:
''Om jag ska vara helt ärlig måste jag säga att jag regelbundet tänker på detta. Om jag hade flyttat till Italien eller Tyskland skulle jag varit gladare än i England - mitt liv hade varit trevligare.''

''Det hade också varit bättre för min karriär att få spela i Serie A eller Bundesliga.''

''Jag bodde i ett område i Belgien med många människor från Serbien och mitt liv var annorlunda, mer dynamisk.''

''Liverpool är en annorlunda plats. Jag är här ensam, utan någon. Jag är bara en ensam främling.''

''Under mina månader i klubben har jag inte träffat någon från mitt hemland. Om min fru och mina barn inte varit här - hade jag inte kunnat tala serbiska med någon.''

''Liverpool är naturligtvis en klubb man inte kan tacka nej till.''

Milan köptes av före detta managern Rafael Benitez, men spanjoren lämnade Merseyside-klubben före Jovanovics ankomst. Han medger att detta har påverkat hans situation och troligen är därav han fått begränsat med speltid.

''Det enda jag beklagar är att tränaren, som hämtade mig till klubben, lämnade innan min ankomst. Om Rafael hade stannat i Liverpool tror jag att allt hade varit annorlunda för mig.''

''Femton andra klubbar följde mig och jag valde Liverpool - och gjorde ett misstag.''

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer