Liverpool i diskussioner om treårskontrakt för Clarke

Bild till nyheten Liverpool i diskussioner om treårskontrakt för Clarke
Liverpool är i diskussioner om ett treårskontrakt för Steve Clarke, skriver välinformerade Tony Barrett i The Times. Champions League-semifinalisten Real Madrid och José Mourinho jagar Clarke - men Fenway Sports Group sägs vara nöjda över skottens arbete i Pool.

The Times-journalisten Tony Barrett är troligen den mest välinformerade journalisten i Liverpool-sammanhang. Barrett skriver i kväll att Liverpools ägare John W Henry och Tony Werner är i diskussioner om att erbjuda Steve Clarke ett treårskontrakt.

Dalglish utnämnde Steve Clarke, med förflutet i Chelsea och West Ham, till klubbens förstalagstränare i början av januari. Liverpools mest högprofilerade spelare har gett skotten beröm, speciellt för träningspassen som sett annorlunda ut jämfört med Roy Hodgsons sejour i Merseyside-klubben.

Kenny sägs vara nöjd med Clarkes arbete under de första tre månaderna och Fenway Sports Group ser Steve som en långsiktig lösning.

Barrett menar att treårskontraktet för Clarke ger tydliga indikationer på att de amerikanska ägarna kommer ge Dalglish jobbet som manager på permanent basis efter säsongen.

Liverpool är medvetna om att Clarkes arbete gör honom attraktiv för andra klubbar som vill förstärka ledarstaben och är ovilliga att förlora en värdefull medlem av staben.

Reds vet att Real Madrids tränare José Mourinho är intresserad utav Clarkes tjänster. Före detta försvarsspelaren var assistent till Mourinho under portugisens sejour på Stamford Bridge.

"Jag har plockat upp tips och kvaliteter från alla managers jag har jobbat med och så här långt - och på väldigt kort tid - har jag sett stora kvaliteter från Kenny. Jag hoppas att vi får utveckla vårt arbete i framtiden också'', sa Clarke till den officiella hemsidan tidigare i dag.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer