Ordföranden: Hyfsad vecka trots allt!

Bild till nyheten Ordföranden: Hyfsad vecka trots allt!
Först knocken av Man City och sedan det tvivelaktiga nöjet att se Wenger vara obstinat.

Som tidigare sagt kunde segern mot Man City varit betydligt större, och när man ser en sådan match inser man vilken bra grund vi faktiskt har att bygga på.

Sedan nu senast poäng mot Arsenal och en av de två managers i ligan vars lag aldrig förlorat en poäng pga att de varit sämre än det andra laget - däremot ofta pga av att de fått domslut emot sig eller varit motarbetade av inkompetenta domare.

För att citera den salige Brian Clough så har Wenger "aldrig sett ett regelbrott begått av egen spelare framför egna spelardiket, men däremot sett om en boll varit utanför linjen för hörna på andra sidan planen under 94 minuters spel - eller 98 minuter i Alex Fergusons fall."

Nu senast var han irriterad över att domaren la på tid för de 2-3 minuter Arsenals spelare firade sitt mål, för den frispark Liverpool fick och det faktum att han sedan lät straffen gå på stopptid enligt spelets regler.

Det är OK att Wenger efter 30 år som manager inte kan reglerna, det är däremot inte OK att han beter sig som ett arrogant barn när gentlemannen Kenny Dalglish kommer över för att tacka för matchen.

Jag vet inte... jag finner det bara njutbart att se sådana arrogant barnsliga utslag av sårat ego och dålig förlorarmentalitet.