Carra: Vi har hög feel good-faktor i klubben just nu

Bild till nyheten Carra: Vi har hög feel good-faktor i klubben just nu
Jamie Carragher anser att Liverpools dramatiska comeback mot Arsenal visar vilken suverän fighting spirit som finns inom laget sedan Kenny Dalglish tog över som manager.

Carragher, som bars ut på bår under otäcka scener efter att ha skallat ihop med John Flanagan, kvicknade till i omklädningsrummet och fanns med ute på plan enefter matchen för att fira med sina lagkamrater och gratulera till den starka laginsatsen.

"Vi har haft suverän laganda sedan Kenny kom in och tog över och det kunde du se i dag", sa vicekaptenen till Liverpool Echo.

"Publiken och spelarna är eniga nu och när du har den gemenskapen så börjar saker och ting gå åt rätt håll. Kolla bara det lag vi hade ute på planen och hur många som var unga; Flanagan, Robinson och Shelvey. Det är en feel good-factor runt hela klubben och förhoppningsvis kan vi fortsätta att bygga på den känslan."

Jamie blev utburen, Fabio Aureiio haltade av med en ny lårskada och Andy Carroll byttes ut som en säkerhetsåtgärd efter att ha skadat sitt knä.

Men Liverpool producerade ändå en heroisk instas, inte minst med 18-årige John Flanagan på högrbacken och 17-årige Jack Robinson på vänsterbacken.

"En sak är klar och det är att dessa killar har rätt inställning och är två riktiga personligheter. Det behövs för att spela för Liverpool, för oavsett hur bra spelare du är så kommer du att ha dina ups and downs. Du måste vara modig och ha rätt inställning  om du ska ha en lång karriär och det är också något som våra fans kräver."

"Jack Robinson gjorde ett fantastiskt inhopp. Han ställdes mot Theo Walcott och plockade bort honom helt. Jag hade inte velat ha det jobbet."

"Flanno och Robbos insatser är ett kvitto på hur hårt man jobbar på akademin just nu och managern förtjänar också cred för att han vågar ge dom chansen", avrundar Jamie Carragher som inte har några problem efter skallskadan och räknar med att spela i mittförsvaret mot Birmingham på lördag.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer