Otäcka scener, kalabalik och bråk på Emirates

Bild till nyheten Otäcka scener, kalabalik och bråk på Emirates
Det var en händelserik match på gott och ont när Liverpool gästade Emirates Stadium på söndags eftermiddagen: Jack Robinson ersatte skadade Fabio Aurelio efter 20 minuter. Carragher var nära att svälja tungan efter otäcka scener. Carroll vred till benet och blev utbytt. Arsenal fick straff i 98:e tilläggsminuten - Liverpool kvitterade på straff i 102:e. Wenger och Dalglish bråkade. Slutresultat: 1-1.

Liverpool gästade Emirates för toppmöte mot Arsenal i dag. Reds, med sin sista chans på Europa League-spel, mot Arsenal med sin sista chans på en eventuell ligatitel. Dalglish gav samma spelare chansen från start som besegrade Man City i måndags.

Första halvlek började jämnt och Fabio Aurelio, som uttalade sig på förhand att han kände sig redo efter alla skadeproblem, skadade sig på nytt efter 22 minuters spel. Kenny slängde in 17-årige Jack Robinson.

Arsenal hade en nick i ribban och ett bortdömt mål för offside efter 45 minuter och Flanagan varnades efter en tackling på Nasri. I övrigt en relativt chanslös första halvlek - det skulle dock bli tvärtom i den andra.

Fem minuter in i andra halvlek vred Andy Carroll sitt ben och fick lämna planen för behandling. Engelsmannen kunde dock springa tillbaka in på planen och fortsätta drygt tjugo minuter.

Strax därefter blev det desto allvarligare när Jamie Carragher och John Flanagan nickade ihop. Carra föll medvetslös till gräset och Reina samt Flanagan var snabbt framme och hindrade honom från att svälja tungan.

Läkarteamet höll på med syrgas och behandling i runt sju minuter innan Mr Liverpool lämnade på bår.

Senaste rapporter från Emirates är att Carragher fått en hjärnskakning men är vid medvetandet. Det är oklart hur pass allvarligt tillståndet är för mittbacken.

Båda lagen fortsatte skapa målchanser men det var hemmalaget som höll i taktpinnen i återstående delar av matchen. Efter tre byten vardera från lagen och skador visade fjärdedomaren upp åtta minuters tillägg på skylten.

Undertecknad får stora problem i form av strömavbrott i matchminut 95 och får streama återstående minuter via sin iPhone. Cesc Fabregas går omkull relativt lätt efter att ha varit ur balans när Jay Spearing fällde honom.

Marriner höll inte med och pekade på straffpunkten till Wenger och Arsenal-supportrarnas jubel. Robin van Persie var säker från elva meter och gjorde ledningsmålet för Gunners.

Vid denna tidpunkt var det bara sekunder kvar av den ordinarie tilläggstiden och det skulle inte hända mer - trodde jag.

En av de galnaste fotbollsmatcherna på länge. Luis Suarez lägger Liverpools frispark i den 100:e minuten och Lucas får tag i bollen, får en knuff av Emmanuel Eboue och faller. Domaren pekar på straffpunkten. Kalabalik.

Dirk Kuyt lägger straffen och kvitterar inför ett kokande Emirates. Liverpool-klacken firar och Wenger bråkar med Dalglish. Kenny firade Pools mål och Wenger blev förbannad. Tränarna bråkade och Dalglish markerade med: piss off.

John Flanagan, Jack Robinson och Jay Spearing - alla fostrade i Liverpools akademi, var strålande i dag. I nästa match gästas Anfield och Liverpool av Birmingham.

LFC.nu Man-of-the-match: Jay Spearing.