Thommo: José Enrique klar för Liverpool

Bild till nyheten Thommo: José Enrique klar för Liverpool
Phil Thompson, 57, med 477 matcher och 13 mål som LFC-spelare mellan 1971-1984, säger till norska TV2 att Newcastles vänsterback José Enrique är klar för Liverpool och ansluter till Merseyside-klubben i sommar. Bara personliga detaljer återstår.

Vänsterbacksplatsen har varit tunn denna säsong och är en position som Liverpool önskar att förstärka i sommar. Enligt fd. försvararen, Phil Thompson, är valet redan gjort. Newcastles José Enrique ansluter - och bara personliga detaljer återstår. Lyssna när Phil Thompson säger att Enrique är klar för Liverpool i direktsändning HÄR.

''Från vad jag har hört är klubbarna överens om en övergång och han kommer till Liverpool i sommar'', säger Thompson.

''Det kommer bli intressant eftersom han gjort det väldigt bra i Newcastle. Han hade en tuff inledning i Premier League för ett par år sedan men nu förstår han spelet.''

''Han är en av de försvararna som går framåt i plan men också är bra defensivt och det tror jag är viktigast.''

25-årige spanjoren har varit lysande denna säsong och är redan nominerad till årets Premier League-lag av flertalet journalister, expertkommentatorer och liknande.

Liverpool och Manchester City var på jakt efter José för snart fyra år sedan, men han valde då att flytta till Newcastle.

Enrique har gjort 78 framträdanden för Newcastle och satte sitt första mål för snart ett år sedan mot Nottingham i The Championship.

José har tidigare spelat för bland annat Villarreal, Celta Vigo och Valencia. Newcastles nummer 3 blev uttagen i 'PFA Championship Team of the Season' den förra säsongen när Newcastle tog sig upp till engelsk fotbolls finrum igen.

Enriques kontrakt går ut nästa sommar och Valencia-födde vänsterbacken har valt att inte förlänga. En eventuell övergångssumma ryktas ligga på £15M.


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer