OFFICIELLT: Säsongen över för Steven Gerrard

Bild till nyheten OFFICIELLT: Säsongen över för Steven Gerrard
Kenny Dalglish bekräftade på dagens presskonferens på Melwood att kaptenen Steven Gerrard, 30, missar resten av säsongen.

"Vi vet ännu inte exakt vad som är problemet med skadan han slog upp i ljumsken och väntar på definitivt besked från läkarna. Men Steven har spelat färdigt för säsongen", var det första Kenny Dalglish inledde dagens presskonferens med.

"Det är ett slag i ansiktet för alla, inte minst för spelaren själv. Men det viktigaste nu är att spelarna som är skadefria kan spela och fortsätta att ge allt för laget." 

Stevie opererade ljumsken den 10 mars och rehabilteringen förlöpte helt enligt schema och allt var klappat och klart för en comeback mot WBA i lördags, då han plötslgt kände en ny slags smärta i ljumsken på fredagsträningen.

Sedan tidigare är Daniel Agger också borta resten av säsongen och Glen Johnson minst fyra veckor till.

På pluskontot är att Fabio Aurelio ser ut att vara frisk nog för Citymatchen på måndag och även Jonjo Shelvey kör för fullt efter fotbrottet.

En förhoppning är också att Martin Kelly hinner göra comeback innan säsongen är över.

"Den enes död, den andres bröd", konstaterar Dalglish. "Nu är det å andra sidan fler spelare som har chansen att visa sig från sin bästa sida under säsongsavslutningen. Större chans än vad de skulle ha haft om Martin, Glenn, Stevie och Daniel varit tillgängliga."


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer