Lyckad debutmatch för Dani Pacheco

Bild till nyheten Lyckad debutmatch för Dani Pacheco
Daniel Pacheco blev nyligen utlånad till Norwich City, och i går gjorde spanjoren sin debut för 'The Canaries'. Norwich besegrade Scunthorpe United med sex mål mot noll och Pacheco var en av spelarna bakom målkalaset på Carrow Road.

Publiken njöt när Norwich körde över Scunthorpe med 6-0. Dani Pacheco visade supportrarna vad han kunde i sin favoritposition strax bakom anfallaren. Spanjoren fick spela 71 minuter och var inblandad i två av målen.

Grant Holt och Simeon Jackson gjorde båda varsitt hattrick, den sist nämnda ersatte Pacheco och lyckades med drygt tjugo minuter kvar av matchen fina nätet tre gånger.

Norwich-managern Paul Lambert var nöjd efter Pachecos debutmatch: ''Jag tyckte han var briljant, han lyfte publiken och var fantastisk.''

''Lokaltidningen hade gett honom en rejäl press inför matchstart och folk trodde att han skulle komma och framstå som Barcelonas Lionel Messi. Han är bara 20 år gammal och har fortsatt mycket att lära, men jag tycker att hans prestation var fantastisk'', sa Lambert till EDP24.