Suarez: Jag är ingen hjälte

Bild till nyheten Suarez: Jag är ingen hjälte
Luis Suarez tycker inte att han förtjänar någon hjältestatus efter bara fem matcher och två mål för Liverpool. Ändå har han redan fått kultstatus på The Kop med sången "Just can´t get enough". "Den enda delen av sången jag känner igen själv är mitt namn!", avslöjar Luis i en intervju med LFC Weekly.

"Det verkar som att fansen spelar en betydlig roll i den här klubben. Större roll än i andra klubbar", tillägger han.

"Även om jag inte förstår exakt vad de sjunger så vet jag att mitt namn finns där. Och det är viktigt för mig."

"Jag har bara varit i klubben i knappt två månader, så det är verkligen trevligt att fansen verkar nöjda med mina insatser så här långt. Jag kom hit för att jobba hårt för laget och göra mitt absolut bästa. Om fansen sjunger mitt namn kanske det tyder på att jag har gjort ett bra jobb. Men det är många matcher som ska spelas och det är alldeles för tidigt att kalla mig för hjälte."

Suarez teknik och oförutsägbara spelstil har gått hem hos Liverpoolfansen. Själv säger han att spelstilen är självlärd från barndomen i Uruguay, då han spelade på gatan med sina äldre bröder och vänner.

"Det var tuffa matcher. Jag var bara åtta eller nio år och spelade mot vännerna till min bror, Paolo. De var 14 och 15. Jag var liten och de tacklade mig, så jag var tvungen att lära mig att skydda mig själv. Men ingen försökte skada någon annan med vilja och när det gick för långt bad vi varandra om ursäkt."

"Personligen tycker jag att jag är den sämsta fotbollsspelaren i familjen. Den bäste av oss bröder jobbare som bagare. Han spelar fotboll för skojs skull. Han är bättre tekniskt och har större talang än oss andra!" uttalar sig Luis Suarez i intervjun.

Läge för att ge brorsan en try out då, kan man tycka...


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer