Gerrard: Bättre med Suarez och Carroll

Bild till nyheten Gerrard: Bättre med Suarez och Carroll
Steven Gerrard menar att Liverpool är bättre med Luis Suarez och Andy Carroll än vad man var när man startade säsongen. Spelarna upplevde Torres övergång som ett svek. Längre intervju med Carra och Gerrard,

Steven Gerrard

 När Liverpool sålde Torres till Chelsea för £50M ersatte man som bekant med Luis Suarez och  Andy Carroll till en sammanlagd summa av £52,8M. Torres har hittills inte gjort mål för sin nya klubb, medan Suarez och Carroll haft en lovande start.

"Suarez har bara spelat några matcher, men vi vet att han kommer bli en toppspelare. På träning och i de första matcherna har han varit stark och väldigt bra tekniskt, men Fernando var också skräckinjagande sitt första år hos oss", sade kaptenen till  Sky Sports.

"Men jag tror Liverpool är i en bättre position med två toppspelare istället för en. Jag trivdes med att spela bakom Fernando, men ska jag välja mellan honom i form eller både Suarez och Carroll i form, så väljer jag det senare."

Gerrard menar att Liverpoolspelarna kände sig något svikna när Torres lämnade.

"Det kändes lite som ett svek. Precis som supportrarna så ville vi ha kvar honom eftersom han är en toppspelare. Men han tog sitt beslut och vi får respektera det."

Jamie Carragher och Steven Gerrard gav en läsvärd inblick i sina karriärer när de satt med i Sky Sports "Goals on Sunday". Det bästa är sammanställt på liverpoolfc.tv och kan läsas här.

 


  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer