Senaste nytt på skadefronten

Bild till nyheten Senaste nytt på skadefronten
Steve Clarke säger till den officiella hemsidan att Liverpool hoppas ha Steven Gerrard, Martin Kelly, Jonjo Shelvey och Fabio Aurelio tillbaka i träning nästa vecka.

Gerrard har missat Liverpools tre senaste matcher efter att ha genomgått en operation på grund av sina ljumskproblem, medan Kelly har varit utanför planen sedan matchen mot West Ham med en hamstringsskada.

Jonjo Shelvey ådrog sig en knäskada på ett träningspass tidigt under februari och Fabio Aurelio haltade av planen efter drygt 25 minuter mot Man United för två veckor sedan med en hamstringsskada.

Liverpools förstalagstränare Steve Clarke meddelar i dag till LFC.tv att kvartetten gör bra ifrån sig på Melwood och är optimistik kring att samtliga kan vara tillbaka i full träning nästa vecka.

''De gör alla framsteg. Vi håller tummarna att Martin Kelly och Steven Gerrard är tillbaka i träning i mitten av nästa vecka. Detsamma hoppas vi för Jonjo Shelvey, som varit borta en längre period.''

''Fabio gör också framsteg. De är våra fyra spelare som varit ute med skador ett par veckor, och förhoppningsvis börjar de träna nästa vecka.''

På grund av landslagsuppdrag spelar Liverpool inte förrän den 2:a april när Kenny Dalglishs mannar gästar The Hawthorns för möte med Roy Hodgson och West Bromwich.

Clarke medgav att det är för tidigt att säga om Gerrard, Kelly, Shelvey eller Aurelio kan vara involverade i matchen mot WBA - men han är säker på att de kommer spela en stor del i en tuff månad som väntar för Kenny Dalglish med matcher mot Manchester City, Arsenal och Birmingham.

''Vi måste kolla på situationen när de är tillbaka och om de är redo för West Brom är det en bonus för oss, men om de inte är redo har vi ett par svåra kommande matcher nästa månad och det lär vara bra för klubben om de är helt återställda då'', avslutade skotten.

I övrigt kan supporterklubben berätta att Glen Johnson stod över dagens träning när det engelska landslaget förbereder sig för landskamperna mot Wales och Ghana. Luis Suarez missar båda landskamperna för Uruguay den kommande veckan - läs mer om El Pistoleros skadeproblem HÄR.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer