Kuyt vill se snar lösning på managerposten

Bild till nyheten Kuyt vill se snar lösning på managerposten
Dirk Kuyt ser gärna att ägarna ger Kenny Dalglish managerjobbet permanent - och det så snabbt som möjligt.

Ägaren John W Henry vill inte kommentera någonting kring eventuella kontraktsförhandlingar med Kenny Dalglish. Men Dirk Kuyt hoppas att King Kenny blir kvar på posten.

"Jag tror att så fort allt är klart så blir det bäst för alla parter", sa Kuyt till Liverpool Echo efter matchen mot Sunderland igår.

"Managern har gjort ett starkt jobb så här långt. Vi har spelat mycket bättre, även om vi åkte ur Europa League på grund av att vi inte lyckades göra mål på 180 minuters spel mot Braga. Men responsen var mycket bra, både spelare och lagledning var rejält tända."

"Det var en viktig seger för oss och vi har nu fortfarande en chans att nå femteplatsen. Nu måste vi se till att ta West Bromwich nästa gång. Vi kan bara se en match i taget".

Kuyt tyckte också att Suarez och Carroll svarade för en stark start tillsammans.

"Luis gjorde ett snyggt mål och Andy hade otur som inte gjorde mål på nicken. Andy är väldigt talangfull och det är bara en tidfråga innan han börjar göra mål. Han är också viktig för oss med sitt spel. Han är väldigt viktig genom sitt huvudspel och för att han kan hålla i bollen".

Luis Suarez haltade av planen i slutet med en befarad ljumsskada.

"Klubbens mediciniska experter kommer att ta beslut om Luis är frisk nog att ansluta sig till Uruguays två vänskapslandskamper i veckan", uttalade sig en talesman för Liverpool FC till Echo igår kväll.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer