Dalglish: Ett lovande radarpar

Bild till nyheten Dalglish: Ett lovande radarpar
Kenny Dalglish hyllade sitt nya radarpar Luis Suarez och Andy Carroll efter 2-0-segern mot Sunderland.

"Andy och Luis startade tillsammans för första gången sedan vi köpte dom i januari och visade väldigt lovande signaler", sa Liverpoolmanagern på presskonferensen efteråt.

"Andy har gjort en verklig kraftansträngning genom att spela 90 minuter i torsdags och 70:e nya i dag. Luis bidrog med ett fantastiskt mål och ser ut som en bra spelare. Tillsammans visade de glimtar av vad vi har att se fram emot. Jag vill inte säga när deras samarbete kommer att klicka, det blir som det blir med det. Antingen fungerar deras samarbete eller så inte, men det här var i alla fall riktigt lovande."

"Det var en del oenighet i samband med straffsparken, om fällningen var utanför eller inte. Men om vi hade flax med domslutet, så hade vi flax. Totalt sett tycker jag ändå att vi var det bättre laget och spelarna gjorde en fantastisk arbetsinsats, speciellt med tanke på den tuffa match vi hade i torsdags."

"Bragamatchen var en besvikelse, men nu visade spelarna hur mycket stolthet de har för den här klubben och fansen."

Luis Suarez haltade ut med en ljumskskada i slutskedet och om det sa Dalglish:

"Han kanske inte hinner bli frisk till de två vänskapslandskamperna som Uruguay har till veckan. Jag vet inte alls hur allvarlig skadan är".

* Dalglish och hans radarpar.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer