Pep: Spelarna måste lära sig The Liverpool Way

Bild till nyheten Pep: Spelarna måste lära sig The Liverpool Way
Reservlagets nye manager Pep Segura ansåg att laget hade oflyt som inte fick med sig poäng från bortamötet mot Arsenal igår kväll (1-2). Men att det allra viktigaste för spelarna är att de lär sig "the Liverpool way."

"Arsenal var bäst i första halvlek, vi var mycket bättre i andra", sammanfattade José "Pep" Segura efter matchen i London.

"Jag snackade med spelarna i pausen om hur vi kunde förändra matchbilden och vi kontrollerade spelet i andra och skapade många chanser. Det var synd att vi förlorade efter en markeringsmiss på en hörna, men sådan är fotbollen. Vi är besvikna över förlusten, men jag måste ändå ge spelarna cred för insatsen i andra."

"De måste lära sig att prestera samma fotboll över 90 minuter och det får bli vårt mål resten av den här säsongen. Vi har många bra spelare och de är läraktiga, men det viktigaste av allt är att de förstår vad som är Liverpools principer. Den ena dagen blir det seger, nästa förlust, men de måste alltid fokusera på att komma till träningspassen med rätt inställning, med vinnarmentalitet och filosofin om att spela the liverpool way", avrundade Segura som gjorde sin första match som B-lagets manager. En post som räcker säsongen ut till att börja med.

Vi är många som undrar varför John McMahon, som gjort ett bra jobb och tycktes vara omtyckt, plötsligt fick lämna sin post. Någon officiell förklaring finns inte. Men det ryktas om att fotbollsdirektören Damien Comolli och klubbledningen just nu "ser om sitt hus". De har sitt eget tänk om hur Liverpool Football Club ska utvecklas i framtiden och där fanns det helt enkelt inget utrymme för John McMahon.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer